با زرد آلو مربای خوشمزه ای درست کنید

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای زردآلو درست کرد.

 

مواد لازم برای مربای قیسی

  • قیسی : 250 گرم
  • شکر : 1 پیمانه
  • آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
  • بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
  • هل درسته : به تعداد لازم

اشپزی قیسی ,مربای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبسایت جی تی آی بازارن سئو برتر ، بهینه سازی سایت،سفارش بهینه سازی سایت بررسی تخصصی نوت بوک بارونه رفیق فاب