طرز تهیه خورشت فسنجان :

در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورش‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند.

Image result for طرز تهیه خورشت فسنجان


اشپزی خورش ,تهیه ,خورشت فسنجان ,تهیه خورشت ,تهیه خورشت فسنجان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

saburan فیزیوتراپی معجزه SAMP اجناس فوق العاده مشاوره حقوقی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان فروش انواع کاشی و سرامیک با قیمت مناسب بیماری دیابت و پیشگیری از آن